Om mig

Billig oversættelse og tekstforfatning på norsk, fransk engelsk og dansk. Jeg har tidligere boet i Norge samt gået i skole der, og derfor taler og skriver jeg flydende norsk. I sommeren 2012 blev jeg student fra IB, hvilket er en international uddannelse, hvor al undervisning foregår på engelsk, og dette vil sige, at jeg også både taler og skriver flydende engelsk. Nu studerer jeg klinisk biomekanik på Syddansk Universitet. Prisen for oversættelse afhænger både af opgavens størrelse og sværhedsgrad. De nedenstående priser er kun vejledende. Foretrækkes timepris kan dette også arrangeres. Kontakt mig venligst for et uforpligtende tilbud.

onsdag den 15. februar 2012
Norsk, engelsk og dansk oversættelse samt tekstforfatning.

MLwords er et firma, der siden 2010 har oversat og skrevet tekster til forskellige formål. Der er mulighed for at få oversat/forfattet tekster på dansk, engelsk og norsk. Kontakt mig gerne via mail eller på telefon for mere information.

Kontaktoplysninger:
Firma: MLwords
Navn: Maria Laugesen
Telefon: 40534099
E-mail: lauge.maria@gmail.com
Cvr nr.: 34245177

Baggrund:
Jeg har tidligere boet i Norge samt gået i skole der, og derfor taler og skriver jeg flydende norsk. Sommeren 2012 blev jeg student fra IB, en international gymnasieluddannelse, hvor al undervisning foregår på engelsk. Dette vil sige, at jeg også både taler og skriver flydende engelsk. Jeg har arbejdet med oversættelser og med at forfatte tekster siden 2010, og har i 2012 oprettet min egen virksomhed, MLwords. Jeg har bl.a. erfaring med forfatning og oversættelse af blogindlæg, SEO-tekster, produktbeskrivelser, brugermanualer, hjemmesider, bøger mm.

Priser (eksl. moms):
Prisen for oversættelse afhænger både af opgavens størrelse og sværhedsgrad. De nedenstående priser er kun vejledende. Foretrækkes timepris kan dette også arrangeres. Kontakt mig venligst for et uforpligtende tilbud. Ønskes referencer, er I velkomne til at kontakte mig.

Norsk -> dansk: 0,4 kr per ord
Dansk -> norsk: 0,6 kr per ord
Engelsk -> dansk: 0,25 kr per ord
Dansk -> engelsk: 0,3 kr per ord


Translation to and from Norwegian, English and Danish.

Contact information:
Name: Maria Laugesen
Telephone: 40534099
E-mail: lauge.maria@gmail.com

Background:
I've previously lived iNorway and went to school there,, and therefore my spoken and written Norwegian is fluent. In May 2012, I graduated from IB, an international high school education, where all the teaching takes place in English. This means that I also both speak and write English fluently. I have worked with translating and writing various texts since 2010, and in 2012 I started my own business, MLwords. I have experience with writing and translating blog posts, SEO texts, product descriptions, user manuals, websites, books etc.

Prices (ex VAT):
The price of a translation depends on both the size and difficulty of the task. The prices below are only guiding. If an hourly pay is preferred, this can also be arranged. Please contacme for an offer.

Norwegian -> Danish: dkk 0,4 per word
Danish -> Norwegian: dkk 0,6 per word
English -> Danish: dkk 0,25 per word
Danish -> English: dkk 0,3 per word

Oversettelse til og fra norsk, engelsk og dansk.

Kontakt informasjoner:
Navn: Maria Laugesen
Telefon: 40534099
E-post: lauge.maria@gmail.com

Bakgrunn:
I dag bor jeg i Danmark, og det har jeg gjort siden 2003. Jeg har tidligere bodd i Norge og gått i skole der, og derfor taler og skriver jeg flytende norsk. Sommeren 2012 ble jeg ferdig med IB, som er en internasjonal utdannelse, hvor al undervisning skjer på engelsk. Det betyr, at jeg også både taler og skriver flytende engelsk. Jeg har jobbet med å oversette og skrive forskjellige tekster siden 2010, og i 2012 begynte jeg min egen virksomhet, MLwords. Jeg har bl.a. erfaring med å skrive og oversette blogg innlegg, SEO-tekster, produktbeskrivelser, brukermanualer, hjemmesider, bøker mm.

Priser (uten VAT):
Prisen for oversettelse avhenger både av opgavens størrelse og vanskelighet. Prisene under er bare veiledende. Om en timepris foretrekkes kan dette arrangeres. Kontakt meg vennligst for et uforpliktende tilbud.

Norsk -> dansk: dkk 0,4 per ord
Dansk -> norsk: dkk 0,6 per ord
Engelsk -> dansk: dkk 0,25 per ord
Dansk -> engelsk: dkk 0,3 per ord

Ingen kommentarer:

Send en kommentar